Cyperspace vs virkelighed

Jeg har idag rykket cyperspace tilværelsen ud i virkeligheden, og mødtes med en jeg har “mødt” via Instagram. Haha hva sker der for det… Iben er også en hækle pige – hvor nørdet det end lyder.. Vidste allerede på forhånd at vi ville klikke fuldstændig .. Har fulgt hende et stykke tid og hende mig, og så har vi talt i tlf sammen 1 gang.. Men ja for nogen vil det nok lyde underligt at man lige pludselig skal mødes, men jeg ville så heller ikke mødes med hvem som helst.. Men noget i mig sagde at Iben og jeg ville have det mega grineren sammen og ganske rigtigt .. Vi havde det mega sjovt og hyggeligt idag. Hun havde lille Vera på lige knap 7 måneder med.. Dejlig pige !!
Og nogle vil nok tænke, Hmm har hun ikke nok veninder .. Jo det har jeg nok, men mit hjerte kan sagents rumme flere mennesker og det er sjældent jeg møder nogen jeg bare klikker fuldstændig med fra starten og føler man har kendt for evigt ..

20131129 151705 Jpg - Cyperspace Vs Virkelighed

Så derfor er Iben hjertelig velkommen i mit liv 🙂

Smid en Kommentar

Navigate