Blir så glad

Vi skal idag til guldbryllup og min evige mangel på tøj drog mig op til vero moda i centret .. Jeg havde gjort mig klar inden og ja i kender mig, så er det jo den helt store tur med øjenvipper og højt hår. Jeg kommer nok lidt for tit i vero moda og de kender mig efterhånden deroppe, dog ikke idag. Haha hende pigen som jeg flere gange har talt med kunne slet ikke kende mig. Hun startede med at spørge om jeg var frisør (det spørgsmål har jeg godt nok fået mange gange) – nej sagde jeg, du ved godt hvem jeg er sagde jeg til hende. Det er mig der altid kommer med barnevognen og du synes min datter er så skøn.. Da hun så Isabell på et billede kunne hun godt kende hende, men stadig ikke mig. Først da jeg viste hende er billede af mig selv en anelse mere afdæmpet ringede klokkerne 🙂

Men hun var simpelthen så sød og roste mit udsendende og hår til skyerne 🙂 Mit humør var ikke i tip top da jeg tog derop, men Heidi fik vendt humøret og nu er jeg mega glad og glæder mig til i aften sammen med Anders’ familie …

20131116 131058 Jpg - Blir Så Glad

I får flere billeder senere at det fulde look 🙂

ommentarer

  1. Ja okay 😮 hvor snyd. Da du startede med at vænne dit hår til det, hvor tit vaskede du der? Kan kun gå to dage uden! Så det der lyder da vildt rart og tidbesparende !!

    • Enormt tidsbesparende 🙂 Hver 3. dag ca – men hvis du bruger baby pudder i hovedebunden så fjerner det alt fedtet og så kan du gå længere uden at vaske det 🙂

  2. Ja okay hehe :p det må prøves. 1 gang i ugen 😮 ville ønske jeg kunne det, har været på nedtrapning flere gange men synes det er svært! Har du vænnet håret til det, eller har det bare altid være sådan?

    • Har vænnet mit hår til det – så det fedter næsten ikke. Eller det fedter først efter 10-12 dage uden vask.. Men volume boosteren trækker også fedtet ud af håret + plus jeg også bruger baby pudder i hårbunden i stedet for tørshampoo .. Mit hår sidder allerbedste 2-3 dage efter jeg har vasket det, da det er fyldt med produkter for 3 dage 🙂 🙂 Hader ny vasket hår……

  3. Enig!! Mega lækkert hår 🙂 hvordan får du så meget fylde i det og at det bare kan sidde sådan tilbage med pandehåret agtig :)?

Smid en Kommentar

Navigate