Besøg af veninde

20131022 213630 Jpg - Besøg Af Veninde

Havde idag besøg af min gamle veninde Katia. Det var virkelig længe siden jeg sidst havde set hende, så det var bare så hyggeligt at hun var her. Hun havde ikke set Isabell før, så det var dejligt lige at få vist hende frem. Hvorfor vi ikk taler så meget sammen længere, ja det må guderne vide for vi har det altid mega sjovt og hyggeligt når vi ses. Dengang jeg boede sammen med min veninde Camilla, var Katia nærmest fast inventar derhjemme, og hold nu op vi festede igennem dengang og hver dag var en stor fest.

Håber på at få set Katia meget mere i fremtiden, nu når vi også bor så tæt på hinanden, er du ikk enig Katia 🙂

20131022 213813 Jpg - Besøg Af Veninde

ommentarer

  1. Tak for et par hyggelige timer 😀 – Nu slipper du altså ikke for mig <3

    P.S. Gud hvor ser vi berusede ud på dine billeder, det kan da ikke passe…..!? 🙂

Smid en Kommentar

Navigate