Baby skal ud

Af soveværelset – SNART!

De kloge siger jo at man skal få dem ud inden de er 8 måneder, det bliver Isabell i næste måned. Så vi burde nok snart tage beslutningen og bare gøre det. Selvom jeg virkelig ikke bryder mig om tanken. Og hvorfor gør jeg så ikke det ? Ja det ved jeg nok ikke engang selv, synes bare stadig at hun er så lille. Vi er jo vanedyr os mennesker, og nu er det bare en vane at hendes seng står her ved siden af mig og jeg kan hører at hun trækker vejret så fint. Men hun kan jo ikke sove herinde for evigt, så hun skal snart ind på hendes eget værelse – for så snart hun bliver meget mere bevidst om hvad der foregår vil det sikkert blive en kamp. Og det vil jeg helst undgå.

20131023 232749 Jpg - Baby Skal Ud

20131023 232806 Jpg - Baby Skal Ud

20131023 232826 Jpg - Baby Skal Ud

ommentarer

  1. I kan lige så godt gøre det søde, inden hun blir alt for bevidst, så blir det også meget nemmere for dig søde. .. 😉 Bare kom igang…

Smid en Kommentar

Navigate