Årh hvad for en overraskelse!

Anders og jeg havde snakket om i noget tid at vi gerne ville ind og se Robbie i parken – men vi havde ikke rigtig taget os sammen til at få købt billetter ..

Idag under aftensmaden siger jeg til Anders i sjov om han er igang med arrangere at vi kommer ind og se Robbie. Hans svar er bare, du syg ! Nå okay tak for det, hvor blev overraskelser osv af i vores forhold tænker jeg 🙂 Men så siger han sgu, “Skat, vil du med ind og se Robbie på tirsdag”? SAY WHAT – Seriøst? JAAAAAA !!!! Så havde han fandme her i løbet dagen fremskaffet billetter til den ellers udsolgte koncert og sørget for at få den lille passet !! Jeg sprang op af stolen af bare glæde.. Jeg må være synsk ..

Var inde og se ham for mange år siden + da Take That var her sidst .. Han er jo den vildeste entertainer ! Og mega hot!

Jeg glæder mig helt vildt, ikke mindst til Robbie men også bare en hyggelig aften sammen med min kære mand.

20130718 212220 Jpg - Årh Hvad For En Overraskelse!

20130718 212216 Jpg - Årh Hvad For En Overraskelse!

20130718 212225 Jpg - Årh Hvad For En Overraskelse!

Smid en Kommentar

Navigate