ALL inclusive = ja gæt selv!!

5 ud af de 14 mennekser vi er afsted har de sidste 24 timer enten haft hovedet nede i kummen eller måsen !! Og stakkels lille Isabell var en af dem og ja også hendes far. Så jeg har været oppe den halve nat og have hende i bad op til flere gange – efter hun havde kastet op. Nåede heldigvis at få hende ud i badekaret inden det rigtig kom op.. Jeg havde så voldsomt ondt i lænden igår at jeg dårlig nok kunne bevæge mig i sengen – men hvad er det lige med at være mor. Hun havde kun lige sagt den første bræk lyd, så stod jeg som et lyn henne ved hende og var allerede på vej ud på toilettet med hende .. Det så vildt med det modet instinkt, og ja jeg lå i den dybeste søvn !! Vi er ved at have det godt alle sammen igen … Bortset fra os der har været syge – så har jeg hørt på både børn og en voksen mand kaste op hele natten! Han brølede bare som en sindsyg ned i lokummet – tak for det !! Adder …

Img - All Inclusive = Ja Gæt Selv!!

Img - All Inclusive = Ja Gæt Selv!!

Img - All Inclusive = Ja Gæt Selv!!

Smid en Kommentar

Navigate