Året der gik

Så gik der endnu et år. Synes ikke det er længe siden man sidst sagde det.. Tror bare jeg må indse og acceptere at tiden går så fandens stærkt, så minder mig selv om tit at man skal nyde hvert et minut af ens liv. Livet er kostbart, og skal leves fuldt.

I kan nok godt alle sammen gætte hvad det største der skete for mig i året der snart er gået. Det var selvfølgelig da lille Isabell kom til verden. Det var det absolut største der nogensinde er sket for mig, og det kan næsten slet ikke beskrives med ord hvor stort det er at få et barn. Livet giver først virkelig mening nu efter man har sat sådan et lille væsen på kloden.

Jeg vil gerne sige tak til Anders, som altid er der for mig. Du formår at holde mig nede når jeg bliver lidt for irriteret, utålmodig og hidsig. Ubetinget kærlighed til dig min skat, tak for alt støtten igennem den svære tid efter fødslen. Og tak fordi du har givet mig den smukkeste gave nogensinde, ISABELL!

Tak til alle mine skønne veninder for året der gik, tak for endnu en masse hyggelige timer, mange grin, dejlige samtaler, byture & koncerter. Uden jer var jeg et fattigt menneske.

Tak til min familie for også en masse hyggelige stunder, grin og samvær. Tak fordi I altid er der for mig og træder til når vi har brug for hjælp. Elsker hver og en af jer.

Og en stor TAK til alle min trofaste læsere, uden jer ville det sgu være nederen at have en blog. Og tak til alle jer der har støttet mig i dette !

GODT NYTÅR ALLE SAMMEN – Vi læses ved i det nye år 2014.

Billeder fra året der gik…..

Ret Der Gik

Img - Året Der Gik Img Scaled - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img Scaled - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img Scaled - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img Scaled - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img Scaled - Året Der Gik Img Scaled - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img Scaled - Året Der Gik Img - Året Der GikImg - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img Scaled - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img Scaled - Året Der Gik Img Scaled - Året Der Gik Img - Året Der Gik Img Scaled - Året Der Gik Img - Året Der Gik

Smid en Kommentar

Navigate