5 mystiske ting om mig

20130704 075428 Jpg - 5 Mystiske Ting Om Mig

1. Jeg er mega overtroisk. Vender om ved synet af en sort kat, går aldrig under en stige eller stillads og vil helst ikke måle hænder

2. Toilet papiret SKAL hænge nedad, med papiret man hiver i ind mod væggen, hvis ikke vender jeg den om – ligegyldig HVOR jeg er. Har endda op til flere gange været udsat for at når man så besøger toilettet igen når man er på besøg hos nogle, at det til min store skræk vendt om igen !!

3. Når jeg forlader hjemmet og låser døren, hiver jeg 3 gange i håndtaget og siger stille for mig selv, “låst, låst, låst”. Hvis jeg ikke gør det, er det sten sikkert at jeg 10 sek efter bliver i tvivl om jeg nu fik låst. Mærkeligt, ehm JA !

4. Lider en smule af rengørings vanvid. Anders kalder man tornadoen når jeg først går igang, og han flygtet helst ud af hjemmet når det er. Han siger jeg forvandler mig til en han ikke kan være i nærheden af

5. Alle mine strømper er en eller anden mærkelig farve, og med mønstre, prikker, cupcakes eller lignende. HADER ens farvet strømper

20130704 075602 Jpg - 5 Mystiske Ting Om Mig
Ja vi har vel alle sammen vores særheder og underlige ting vi gør, nogle mere underlige end andre. Jeg hører nok til den kategori det hedder, yderst mærkelig 🙂 Nogle af tingende kan man vist også kalde for OCD lignende tilstand, HAHA !

Hvilke mærkelige ting gør i?

ommentarer

  1. Haha fedt… Jeg har det på samme måde som dig skat med toilet papiret…! BARE OMVENDT… Jeg vender det som regel også om hos folk.

Smid en Kommentar

Navigate