5 hurtige

1. Jeg tager næsten aldrig mit make-up af inden jeg går i seng. Og ja jeg ved godt at jeg burde

2. Har altid mit mascara på i 2 dage i træk .. Det tager SÅ lang tid at tage på når man har meget på. Så først nogle lag, så skal det lige tørre, og så nogle lag igen. Og hele øjenlåget bliver fyldt med det , så skal det også lige af med nogle vatpinde.

3. Der allerførste jeg gør om morgenen er at snooze mit vækkeur minimum 30 min 🙂 Jeg vænner mig aldrig til at stå tidligt op…

4. Jeg prutter og bøvser som det passer mig.. Ja det gør jeg altså !! 🙂

5. Tåler ikke at aftaler bliver brudt. Forstået på den måde at jo selvfølgelige kan der ske noget så man bliver forhindret.. Men det burde høre til sjældenhederne. En aftale er fandme en aftale !! PUNKTUM.

Img - 5 Hurtige

Smid en Kommentar

Navigate