112 og afsted!

BEKLAGER BILLEDE MANGEL – DEN VIL IKKE UPLOADE !!

Ja dagen kan hurtigt tage en uventet drejning. Alt forløb i morges som det plejede og lige som vi skulle til ud af døren, bliver Isabell’s vejrtrækning meget underlig. Hun lyder som en søløve og nærmest sådan hiver efter vejret. Jeg siger til Anders at det der lyder ikke normalt og vi ringer til vagtlægen. Han informer os om at det er et tilfælde af falsk strubehoste og vi skal gå ud med hende i ca 30 min. Den kolde luft får det nemlig til at blive bedre. Dette står der er på nettet :

Det skyldes en betændelse med virus. Betændelsen er placeret i luftrøret og medfører en hævelse omkring stemmelæberne. Det er denne hævelse, der giver barnet hæshed og som medfører den karakteristiske hoste, der lyder som en søløve.

Når men det bliver ikke bedre og vi vælger bare at køre ned til vores læge og ringe fra venteværelset. De tager os ind med det samme. Lægen mener børnelægerne skal se på hende og hun meddeler dem vores ankomst på Roskilde sygehus. Lige da vi skal til at gå får hun et anfald hvor hun dårlig nok kan trække vejret !!! Åhhh PANIK!! Jeg fortæller lægen grædende at det der er jeg ikke tryg ved .. Så hun ringer efter en ambulance .. Heldigvis får vi beroliget hende og hendes vejrtrækning bliver ok igen. Så hele vejen til sygehus foregik stille og roligt i ambulancen.

Vi var på sygehuset ca 6 timer. Hun fik en maske med medicin. Og det kan enhver nok regne ud at børn ikke kan lide, så vi måtte holde hende fast .. Der gik lige lidt inden hun accepterede den – men da hun gjorde gik det fint. Lille pusser 🙁

Vi er hjemme igen med 2 dosering medicin hun skal have lørdag og søndag. Krydser fingre for at det er på retur og vi ikke skal gøre brug af sygehusets regel “I kan komme tilbage indenfor 24 timer”!

Smid en Kommentar

Navigate