Kan man elske den næste ligeså højt ?

Man tænker mange tanker nu når man venter sig en lille baby mere. Hvordan bliver det at være mor til 2? Bliver det en dreng eller en pige? Er den sund og rask og det spørgsmål jeg nok tænker mest over, kan man elske den lige så højt som den første!!
Alle der har flere børn, vil jo med garanti svare ja til dette spørgsmål. Og det vil jeg sikkert også ca 1 år fra nu af. Men tanken er der stadig og den er vel i den forstad oprigtig nok at have. For jeg aner jo ikke hvordan det bliver at have 2 – aner ikke hvilke følelser der kommer op i en. Giver det her overhovedet nogen mening ? Der vil jo altid være noget specielt ved den første. Der er altid noget specielt omkring en masse ting det sker for første gang. Ens første kæreste vil jo på en eller anden måde også altid betyde noget specielt for en .. Det kan alle vel skrive under på.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se og opleve hvordan det hele bliver – det bliver endnu en fantastisk rejse i mit liv. Måske skal dette opleves for sidste gang, måske ikke. Hvem ved .. 🙂 Der er i hvert fald ingen tvivl i mig sind og hjerte at jeg elsker denne lille trold over ALT lige nu!!

20140727-180539-65139205.jpg

3 Svar

  1. Iben 5 år siden
  2. Iben 5 år siden
    • Charlotte 5 år siden

Tilføj kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.